2013. április 14., vasárnap

Pasik, akikkel nem szabad randizni


Vannak pasik, akikkel egyszerűen nem érdemes randizni. Bármilyen izgalmasak, akkor sem. 


Anyuci pici fia

Akadnak, akik képtelenek lemondani az otthon nyújtotta biztonságról és anyuci főztjéről, de még ha akarnának, se lenne lehetőségük tényleges elköltözni, ugyanis a drága mama hajlandó komoly bűntudatot ébreszteni csak azért, hogy a fiacskáját még tovább pátyolgathassa.
Az anyóssal egyébként is ritkán könnyű bánni, hát még azzal, aki a végletekig ragaszkodik a tökéletes menyasszonyhoz, aki lényegében sosem fog eljönni. Az ilyen párkapcsolat megkeserítheti a minden napjaidat, nem is beszélve az állandó viaskodásról, amit a hőn szeretett mamával kell vívnod – természetesen anélkül, hogy erről valaha is egy rossz szót ejtenél.

A foglalt férfi

Az elvált férfi nem feltétlenül rossz parti, de a házas- és a komoly párkapcsolatban élő mindenképpen. Még akkor is, ha jóformán bele lett kényszerítve a házasságba és a messzemenőkig hitelesen előadja, hogy ő bizony egyáltalán nem szerelmes, csak hát ott vannak a gyerekek, és az asszony nem is sejti, hogy el akar válni. Nos, ez leginkább azt mutatja, hogy részint még ő is ragaszkodik a házasságához és esze ágában sincs elválni, csak kalandozni, esetleg arról lehet még szó, hogy próbálkozik, próbálkozik, aztán a nagy számok törvénye alapján majd csak lesz valaki, aki miatt érdemes elhagyni a biztosat. Ha kísérleti nyúl-, és házasságtörő címkével ellátott nőszemély akarsz lenni, akkor hajrá, de ha nem, akkor inkább állj tovább.  


Az örökös rosszfiú

Majdnem minden nő arra vágyik, hogy meghódíthasson egy igazi rosszfiút, akiért bomlik a tömeg, s aki mellette természetesen maximálisan jófiú lesz. Ez nem lehetetlen, de ritka, mint a fehér holló. Már csak azért is, mert aki világéletében rosszfiú volt, az pontosan tudja, hogy egy nőt akkor is meg lehet tartani, ha mellette éli a világát, csak jól kell hazudni és még jobban színészkedni. De még ha ténylegesen szerelmes is lesz beléd az adott férfi, akkor sem tudhatod, hogy mennyire komolyodott meg, illetve kitartása meddig lesz ilyen mélyenszántó, tehát az egész kapcsolatotok alatt ott fog a levegőben lógni, a „mi lesz, ha visszatér a régi éne”. Így pedig nem lehet felhőtlenül boldogan élni.

A tökéletes ellentéted

Mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, s ez szó szerint igaz. Ám arról már nem szól a mondás, hogy a különbözőség alapjaiban rengetheti meg a párkapcsolatot. Talán már neked is volt olyan viszonyod, amiben tökéletesen működött a szex, érzelmek is voltak, de egyszerűen nem bírtatok egymás mellett megmaradni. Lehet, hogy nem sikerült rájönnötök, miben különböztök annyira és az is lehet, hogy pontosan tudtátok, miért nem fog működni ez az egész, a lényeg ugyanaz: ha valaki merőben más értékrenddel, személyiséggel bír, mint te, azzal sosem fogsz zöldágra vergődni.

Forrás: bien.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése