2013. március 26., kedd

Schiffer Miklós írása a NŐ-ről, nagy betűvel


A férfinép már csak ilyen, megnézi a nőket. Nem azért nézi meg őket, mert neveletlen, vagy mert vadászik, azért nézi meg őket, mert a nőket megnézni jó. 



Mondhatni úgy is, hogy élni csak nőket nézve, érintve, és szeretve érdemes, persze az élet e mellett rejteget még számos nagy élményt is, de egy biztos, ami a nők „mustrálását” illeti, abban mi magyarok az élen járunk Európában. Bátran felvállaljuk, ha egy nő megtetszik, szívesen tekeredik utána a fejünk, a jó modorral nem törődve előszeretettel teszünk magasztaló, dicsérő, de sokszor illetlen, de akár becsmérlő megjegyzéseket is, ha az idomaikat bátran vállaló, azokat szívesen megmutató nőket látunk.
Persze a nők is mindent megtesznek azért, hogy kihozzanak minket a normális kerékvágásból, a világ kevés részén látni ennyi bugyit villantó mini szoknyát, ennyi, a keblet éppen hogy fedő trikót, ennyi villanó derekat és fedetlen csípőt. A magyar nő, különösen a pesti nő – az a bizonyos fess pesti nő, a kicsike száját festi ő –, nos, a női nemnek ez a büszke járású, felszegett fejű, sejtelmes nézésű és igen határozott verziója manapság gyakran elveszíti a fonalat, olybá tűnik, hogy elfelejtették sokan az alapszabályt, a kevesebb nem néha, hanem mindig több.
Jó lenne végre már megérteni, hogy nem az lesz a sikeres, aki mindent megmutat, nem az, aki bájait könnyen mutogatja, hanem az, aki sejtet, aki úgy mutat, hogy közben eltakar, aki finom marad és büszke. Akinek a test a büszkesége temploma, nem pedig olcsó árú, amit bárki megcsodálhat, amit sokan megkaphatnak. A visszafogott megmutatás mögött ott van a NŐ (csupa nagy betűvel), a NŐ, aki büszke, aki ízléssel és finomsággal tárja csak fel magát, aki nem a testiség közvetlen erejével, hanem a személyiség, a test és a szellem összhangjával csábít.Aki megmutathatna, de nem teszi, mert az olcsó magamutogatásnál számára többet ér, a bámuló helyett a kutató tekintet, az idomok felzabálása helyett a finom kóstolgatás, a sejtelmes vágy a férfiak arcán.
Az igazi nő így hódit… Megőrzi büszkeségét, teste idomait nem fegyverként, hanem ajándékként kezeli, olyan ajándékként, amit megszerezni nem, csak kiérdemelni lehet.Mi férfiak ezért vagyunk oda igazán, a Nőért, akit megszerezni kell, akinek lénye és teste csupa titok, aki elbűvöl minket, azzal, hogy NŐ!

Schiffer Miklós

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése